Vilnius Grand Resort - Landlig idyll i naturskjønne omgivelser

Beliggende i et frodig landskap, omgitt av furu- og bjørkeskog som speiler seg i innsjøen, er VILNIUS GRAND RESORT det beste valget for de som ønsker å komme seg bort for enten å oppleve en god spabehandling, en romantisk retrett eller familie ferie eller en golfrunde.

Hotellet har 185 velutstyrte rom og suiter, alle elegant innredet med varme farger. Hvert rom har flerkanals LCD-TV, laptop-safe, minibar og marmorbad med bærekraftige luksuriøse toalettartikler. Gratis Wi-Fi på rommene og i fellesområdene. Alle rom har aircondition.

LE PAYSAGE restaurant tilbyr et kjøkken som kombinerer kreativitet og harmoni med fransk preg og med utsikt over landskapet. Mens BELVEDERE Room serverer en variert frokostbuffé. Du kan besøke SUNSET Lounge & Bar for deilige snacks, ettermiddagste og nyte en drink eller cocktail. Om sommeren er BORA BORA Grill Restaurant & Bar stedet å oppholde seg, nyte eksotiske avkjølende drinker og innta appetittvekkende grill eller tandoori retter, salater og forfriskende desserter.

I området finnes det en rekke nærliggende attraksjoner. Fra korte turer i Vilnius for å oppdage de lokale historiske landemerker, kunstgallerier og museer, til entusiastisk shopping i kjøpesentre eller dagsturer til det 14. århundregamle Trakai-slottet på en øy i Lake Galve. VILNIUS GRAND RESORT tilbyr sine gjester gratis skyttelbuss til Vilnius sentrum.

Vilnius Grand Resort er lett tilgjengelig fra motorveien A2 og ligger bare 30 minutter fra Vilnius flyplass og 20 minutter fra Vilnius sentrum.

Vilnius Grand Resort kan skilte med en utfordrende 18-hulls par 72 USGA standard bygget Championship Golf Course, anerkjent som den beste golfbanen i de baltiske statene og som også tilbyr Golf Academy med PGA Golf Professionals.

SPA: Oasis spa & gym, fire behandlingsrom, et 20 meter langt varmtvannsbasseng, barnebasseng, boblebad, sauna og steambad. Stort treningsrom med mange apparater.

AKTIVTETER I OMRÅDET: Bytur med spennende sightseeing i gamle vakre Vilnius, kunstgallerier, museer, store shoppingsentre, dagstur til Trakai Island Castle eller til en av øyene i Lake Galve. Golf på resortens nydelige golfbane eller golfkurs med engelsktalende pro.

For bestilling og informasjon: spa@spatravel.no

  • Spasenter Ja
  • Svømmebasseng Ja
  • Golf i nærheten Ja
  • Gym & Fitness Ja

Vårt søsterselskap