Praha er hovedstaden og den største byen i Tsjekkia. Den deles av elven Moldau som renner gjennom den tidligere østerrikske provinsen Böhmen, som sammen med Mähren og Schlesien, utgjør Tsjekkia. Siden 1992 har byens gamle sentrum stått på UNESCOs liste over verdens kulturarv.

 

Byen er uten tvil en av de vakreste i hele Europa. Den har en lang historie og kulturarv med et stort spekter av arkitektoniske severdigheter, museer, teatre, opera, kafeer, restauranter, ølhaller, etc. Her finnes kjente attraksjoner som Karlsbroen, Gamlebyen (Staré Město), Hradčany-høyden med St. Vitus-katedralenPrahaborgen, det jødiske kvarter, samt en hel rekke andre severdigheter. I tillegg har byen et rikholdig shoppingtilbud og et pulserende uteliv.

Vi foreslår å bo på Radisson Blu Alcron Hotel som ligger midt i sentrum av byen, kun et lite stykke fra Wenceslas-torget, et av byens hovedtorg. Beliggenheten er et glimrende utgangspunkt og i gåavstand til en rekke av byens severdigheter. I tillegg finnes et mylder av utesteder, underholdning og shoppingtilbud i gatene rundt hotellet. Selve hotellet har høy standard, litt over 200 rom, to restauranter (hvorav en med en Michelin-stjerne) bar og et komplett treningssenter.

Se etaljert program over.

Vårt søsterselskap