TILBUD VILNIUS LITAUEN

Vilnius Grand Resort, Litauen - Landlig idyll i naturskjønne omgivelser

Beliggende i et frodig landskap, omgitt av furu- og bjørkeskog som speiler seg i innsjøen, er VILNIUS GRAND RESORT det beste valget for de som ønsker å komme seg bort for enten å oppleve en god spabehandling, en romantisk retrett eller familie ferie eller en golfrunde. Det er kort flyreise til Littauen og det går daglig fly mellom våre to hovedsteder.  Flytid ca 1,5 time.
Hotellet har 185 velutstyrte rom og suiter, alle elegant innredet med varme farger. Hvert rom har flerkanals LCD-TV, laptop-safe, minibar og marmorbad med bærekraftige luksuriøse toalettartikler. Gratis Wi-Fi på rommene og i fellesområdene. Alle rom har aircondition.
I området finnes det en rekke nærliggende attraksjoner. Fra korte turer i Vilnius for å oppdage de lokale historiske landemerker, kunstgallerier og museer, til entusiastisk shopping i kjøpesentre eller dagsturer til det 14. århundregamle Trakai-slottet på en øy i Lake Galve. VILNIUS GRAND RESORT tilbyr sine gjester gratis skyttelbuss til Vilnius sentrum. Rimelig og utrolig bra shopping for de sm er interessert i det. Vilnius er en av meget få hovedsteder som består av hele 40 % park anlegg!

Vår spesial spapakke:  Følgende er inkludert: Flyreise t/r fra Oslo til Vilnius , 2 netter i delt dobbeltrom med frokost og middag hver dag, 1 massasje behandling (ca 1 time) og inngang til spa og gym på hotellet. 
Pris for 2 netter fra kr 3.250, -pr. person. Tilbudet er basert på avreise den 1.-3.12.2019. Vi gir deg gjerne et konkret tilbud når vi vet din ønskede avreisedato. Her får du mye for pengene! Klikk her for mer info

 

Vårt søsterselskap