Tallinn har en meget trivelig gamleby med mange smale brosteinssmug og pittoreske bymiljøer. I sommersesongen vil du finne en rekke restauranter med utendørs servering langs gamlebyens gater og åpne plasser. I Tallinns historiske bydel vil du også finne en mengde butikker, som selger alt fra brukskunst til suvenirer, klær og lærvarer. Tallinn er Estlands hovedstad og kun 1,5 time fra Oslo med direkte fly.

Langs den hyggelige og livlige rådhusplassen finner du du flere populære fortausrestauranter. Her finner du også verdens eldste apotek som fremdeles er i drift, Raeapteek fra år 1422. På denne plassen ligger det staselige 600 år gamle gotiske rådhuset Raekoda oppført i år 1404, ganske unikt siden det er så godt bevart.

En reise til Tallinn er alltid rett og på sin plass. Her får man alt av herlige opplevelser for kropp og sjel og mange berikelser. Bare gled dere! 
Vårt tilbud og forslag er som følger:
3 netter i Talling på Park Inn by Radisson Meriton Conferance and Spa Hotel Tallilnn - (oh yes) - et flott stort profesjonelt hotell med herlig spavdeling og stor innendøres velværeavdeling med basseng og treningsmuligheter.  Forslaget er avreise den 7.-10. mars 2020 og med 3 netter her i delt dobbeltrom, frokost daglig og flyreise Oslo - Tallinn t/r er priset kr 1990,- pr person. Det forutsetter at dere er minst 10 som reiser sammen og priset gjelder  pr august 2019. Endelig pris avhenger av bestillingsdatoen.

Du går gjennom parken så kommer du rett til sentrum av Tallinn og her er gamlebyen med mange restauranter, butikker og "kneiper".

Velkommen til oss med din forespørsel!

 

 

Vårt søsterselskap