Slovakia - Utforsk den fantastiske naturen, rik historie, kultur og tradisjoner

Royal Palace tilbyr luksuriøs innkvartering i hjertet av Turčianske Teplice spa-by. Den nærmeste flyplassen ligger Piesťany flyplass, 80 km fra hotellet. 

Rom på Royal Palace har flatskjerm-TV med satellittkanaler, minibar, telefon, radio og bad. Gratis Wi-Fi er tilgjengelig på alle områder. De fleste av rommet har også balkong.

Andre fasiliteter som tilbys av hotellet inkluderer en balneotera, en vinterhage, den kongelige sommerterrassen, en privat salong samt Kursalon ballroom egnet for konferanser og arrangementer. Hotellet har direkte forbindelse til Turčianske Teplice Aquapark.

Gjestene kan nyte drinker i en lobbybar som tilbyr en rekke drikkevarer av høy kvalitet, snacks og desserter, eller slappe av i Kolonáda-baren med utsikt over hotellets omgivelser.

Måltider serveres i restauranten Sissi, som serverer internasjonal mat, og tilbyr kvalitetsviner fra hele verden i lokal vinoteque. 

Ulike spa behandlinger og tjenester med fokus på kardio-rehabilitering er tilgjengelig direkte i terapeutisk senter. Takket være vannhelbredende effekter, brukes det termiske helbredende mineralvannet til behandlinger.

Du kan delta i ulike aktiviteter, for eksempel sykling og fotturer. 

Spapakke:

- 3 netters opphold på delt dobbeltrom
- Full pensjon
- lege konsultasjon
- 1 whirlpool bad
- 1 spesial massaje 45 min
- 1 thermotherpi
- Fri entre til Spa 
- 30 min entre til Royal bad pr natt opphold

Pris: fra kr 7.950,-pr pers i delt dobbeltrom.
Enkeltromstillegg: fra kr 1.650,-.

Forbehold om egen priser i påske, høstferie, jul og nyttår

Fly er ikke inkludert i prisen.

For bestilling og informasjon: spa@spatravel.no

Vårt søsterselskap