Meget moderne Spa i 3 etasjer og 70 behandlingsrom!

Jurmala området rett utenfor Riga, har lange tradisjoner som klassisk bade- og kursted. Grønne, naturskjønne omgivelser og milelange sandstrender har i over 100 år tiltrukket folk hit. Hotellet er fullt renovert og har 165 rom fordelt på 2 ulike fløyer: Luxury fløyen som er hovedfløyen med rombalkonger og har badekåpe og tøfler på rommet.  Standard fløyen er moderne med utsikt over pinjeskogen og deler av stranden. Stedets beste restaurant "Caviar Club" og Il Sole, butikker finner du også på Baltic Beach. Baltic Beach Hotel har 70 behandlingsrom fordelt på 3 etasjer, og er ett av de største og mest moderne i landet.

SPA: Baltic Beach Spa har 4500 m2 med spa fasiliteter! Det moderne spasenteret har saltvannsbassenger (det største på 25 meter), badstuer og over 400 behandlinger å velge mellom. havvann, sauna, massasje, solsenger, berømte leirebad.

AKTIVITETER I OMRÅDET: Strandturer, jogging, bowling og sykling i nærområdet. I gangavstand finner du også barer, klubber, butikker og restauranter. Sightseeing, shopping, museer, opera, fantastiske restauranter og natteliv i herlige Riga, 20 minutter unna.. Livu vannpark ligger 2 km fra hotellet.

Vår spesial messe tilbud:

- 3 netter på delt dobbeltrom med delvis havutsikt og balkong
- Internasjonal buffe frokost på restaurant med havutsikt 
- Inngang til basseng, sauna og gym
- Gratis Wifi
- 1 X 60 mins helkropps aroma massasje per person
- 1 besøk per person (Velg mellom: The Garden visit 60 min/ The Banja visit 60 min/ Visit of salt room 60 min)

Pris fra kr 2.150,-pr pers i delt dobbeltrom.

Reiseperiode og bestillingsperiode: fram til 31.november 2019.

Forbehold om egen priser i påske, høstferie, jul og nyttår

Fly er ikke inkludert i prisen

For bestilling og informasjon: spa@spatravel.no

 

  • Spasenter Ja
  • Svømmebasseng Ja

Hotell:

Vårt søsterselskap