Praha, den gylne byen med de hundre spir, er utvilsomt en av de vakreste hovedstedene i Europa. En langhelg her er synonymt med rik kultur, minnerike opplevelser, koselige gater, gode restauranter og kneiper, meget godt øl, og alt for en billig penge.

Å reise til Praha er som å reise tilbake i tid. Byen har en svært godt bevart arkitektur som stammer fra flere forskjellige tidsepoker, men mest fra renessansen og barokken. Praha er Tsjekkias hovedstad, og har den seneste tiden vokst frem som et av de virkelig store reisemålene i Europa. Foruten de mange og eksklusive severdighetene, så er Tsjekkia et forholdsvis billig land å feriere i for nordmenn, noe som også har økt byens popularitet som reisemål.
Vi skreddersyr reisen etter bedriftens ønsker - vårt eksempel her er som følger:

Avreise 3.-6. mai 2020, overnatting i 3 netter i delt rom på vårt 4* hotell Caeser som har sentral beliggenhet i Praha. Tilbudet inkluderer også flyreise fra og til Oslo - Praha med direkte fly og forutsetter at bedriften er minst 10 personer som reiser sammen. Prisen for dette med avreise nevnte dato er pr august 2019 kun kr 2350,- pr person.

Kontakt oss for et tilbud de datoer som interesserer dere! 

Vårt søsterselskap