Sopot er en sjarmerende liten by, langs 4,5 km kritthvit strandlinje ved Østersjøen. Byen er et populært badested med lange tradisjoner og kjent for sine mange flotte spa. Byen har vakre bygninger, flott strandpromenade og hyggelig butikker og cafeer, og blir av mange kalt Polens svar på Nice. Europas lengste pir er byens stolthet og er hele 512 meter lang.

Sheraton Sopot ligger rett ved stranden og moloen. Hotellet har en typisk ”badehotell” stil og har hele 189 gjesterom. Rommene er delikate og smakfullt dekorert. De har gode senger, fine bad, gratis internet og alle andre fasiliteter. Du finner to flotte restauranter på hotellet. Wave – som serverer deilig sjømat og internasjonale retter, og Inazia som har spesialisert seg på asiatisk mat. Det er for øvrig mange hyggelig restauranter i nærheten som er verdt et besøk. Kvelden kan avsluttes i 512 Bar (oppkalt etter lengde på moloen) og Rotunda Bar. Sistnevnte har også småretter, men holder stengt sent på høsten og gjennom vinteren.

Under Rotunda finner du Vinoteque Sopot. Her kan du velge blant 200 viner, nyte små delikatesser og kanskje prøve The Cigar Lounge. The Wine Cube er et langbord i vinkjelleren for private selskap.

Spa på Sheraton Sopot er en herlig opplevelse! Mineralrikt vann gir deg helsebringende behandlinger og bad. Her er mange typer badstuer, basseng og en innholdsrik spa meny, samt et flott treningssenter.

Se detaljert program over.  

Vårt søsterselskap