Kraków er en av de største og eldste byer i Polen og som så mange andre kulturbyer deles den av en elv, denne har navnet Wisła. Byen regnes som en vakker by og står på UNESCOs liste over verdens kulturarv. Kraków har tradisjonelt vært et av Polens ledende sentre for vitenskap, kultur og kunst og var landets hovedstad fra middelalderen og frem til 1609, da hovedstaden ble flyttet til Warszawa. Byen trekker til seg over 7 millioner turister årlig.

Av kjente attraksjoner finnes Wawel borgen, Krakow kledshall, Mariakirken, Torvet og den jødiske bydelen. Sentrum er relativt liten og det er enkelt å spasere fra den ene severdigheten til den andre. Det er kun 13 km til den berømte saltgruven Wieliczka og ca. 71 km til Auschwitz.

I Krakow er det Radisson Blu Hotel Krakow som er vårt hotellforslag. Også dette hotellet ligger i sentrum av byen. Fra hotellet til markedstorget og borgen, er det gåavstand. Det er også i dette området man finner de beste handlegatene og et utall av restauranter, kafeer, barer og underholdningssteder. Hotellet har nesten 200 rom, moderne dekor, flotte rom, to restauranter, bar og et velutstyrt treningsrom.

Vårt søsterselskap