Spa og luksus langs milevis med kritthvite strender

Lille Palanga by kan vise til en tre dobling av innbygger antall i sommermånedene, og det er ikke grunn. Den langstrakte sandstranden er en opplevelse i seg selv, og bugner av liv her om sommeren. Det lekre Hotel Palanga har store, flott rom, innredet i pastellfarger, eiketremøbler og fullt utstyrte bad. Det tilhørende annekset har store, praktiske leiligheter. Restauranten serverer nydelig gourmet mat og vin. Et flunkende nytt og stort spa med Balneotherapy (mineralrikt vann) har nettopp åpnet i egen avdeling i den nye delen av hotellet. Her er stort basseng, jacuzzi, badstuer, herlig relax område og en utendørs russisk sauna! Bassenget ute er oppvarmet året rundt. Spa avdelingen har meget dyktige terapeuter og engelsktalende spa ledere. Det anbefales å prøve en spa pakke inkludert alt! Palanga er også et meget hyggelig sted på høst, vinter og vår. Da har roen senket seg over stedet, og du kan bruke tiden til å rusle langs stranden, besøke den botaniske hagen eller bare kose deg i badekåpe i spa. Det er veldig billig å handle i Litauen og en tur til shoppingsenteret Akropolis anbefales. Ligger ca. 25 minutter unna, og koster hundrelappen i taxi.
 
SPA: Prøv en av Palanga Spa’s mange gode behandlingsprogram og bo 4, 5, eller 7 netter med spa pakke. En 4-dagers Anti Stess pakke har 12 deilige behandlinger. Prøv også Black Sand Body Scrub, Detoxifying Spirulina Wrap og herlige Made to Measure Massage for enkelt behandlinger. De har også fine spa pakker for par.

AKTIVTETER I OMRÅDET: Vannsportaktiviteter, botanisk hage, hovedgate med hyggelige kafeer, restauranter og butikker, tennis og minigolf. Stort shoppingsenter rett utenfor Klapeida, Akropolis Senter.

For bestilling og informasjon: spa@spatravel.no

 

 

  • Spasenter Ja
  • Svømmebasseng Ja
  • Sandstrand 50 m
  • Gym & Fitness Ja
  • Avstand by Palanga - 800 m
  • Avstand Flyplass Palanga - 8 km

Vårt søsterselskap