BLI MED  SPA TRAVEL OG NORGES BILSPORTFORBUND TIL CAPE TOWN

Har du lyst til å være med og se Petter Solberg og Andreas Bakkerud knuse verdenseliten. Destination Africa og Norges Bilsportforbund skal dit. Bli med Spatravel til Cape Town i november. Siste runde 2017 går på Killarney International Raceway 11 og 12 november.
Priser fra kr 12.500 for fly t/r fra Oslo og 4 netter 5* The Westin Cape Town Hotel.
Kontakt oss i dag på telefon 40043823 eller rune@destinationafrica.no for nærmere opplysninger.

REISEPLAN OG BESTILLINGER

Mange ønsker å reise til reisemål som ikke tilbys som ferdig oppsatt reise. For denne type reiser  er  det alltid sikrest og rimeligst å kontakte vårt reiseselskap som både kan gi råd om reisemålet, finne  beste kommunikasjon, hva man bør  se når man er i området og ikke minst - gjøre sikre og bekreftede bestillinger og reservasjoner på hotell og transport. 

VI GUIDER DEG

Bestiller du reisen gjennom Spa Travel vil du også på de fleste reiser få din personlige guide som vil møte deg på flyplassen og blir med på reisemålet. Med guide på reisemålet øker reiseopplevelsen vesentlig.

SEND OSS DIN FORESPØRSEL OG VI KONTAKTER DEG

Send oss en forespørsel om din drømmereise. Oppgi hvor du ønsker å reise, hvor mange som skal delta og hvilken tid på året reisen ønskes gjennomført. Etter kort tid får du svar fra oss.

Kontakt oss: spa@spatravel.no| eller ring oss på 67 55 80 90 for mer opplysninger.

 

Vårt søsterselskap

NRF RGF
Gouda - Reiseforsikring