Plei kropp og sjel i Kerala

Hotellet ligger i det sørlige India i delstaten Kerala, som også er kjent som ”Guds eget land”. Ligger 21 km fra den Internasjonale flyplassen i Thiruvananthapuram og 9 km sør for den berømte Kovalam stranden.  Kerala; landet av kokos trær, rismarker, innsjøer og elver kan nytes på sitt beste i dette området. Manaltheeram Ayurveda Beach Village ligger på en høyde med utsikt over havet.

SPA: Manaltheeram Spa tilbyr det meste for din kropp, sinn og sjel. Ayurveda er en gammel medisinsk metode som er vanlig i India. Massasje og oljeterapi gjør at alt stress og bekymring bare vaskes bort. Manaltheeram tilbyr også behandlinger som er effektive i behandling av leddgikt, revmatisme og mange flere. Yoga er kunsten av å reflektere og sanse, og som alle har nytte av å vite og lære om. Hotellet gjennomfører klasser av Yoga. De unike og herlige ayurvediske behandlingene er foreskrevet av erfarne leger og foryngende kurer, slanking, motvirke stress, renselse etc. er noe av det du kan bestille. Basseng inne.

AKTIVITETER I OMRÅDET: Strand, svømmebasseng, ayurveda, yoga og meditasjon. Andre lokale attraksjoner er Kovalam stranden, Veli og Aakulam Tourist Village, Padmanabhapuram Palace, Shankhumukham stranden, Ponmudi, Sri Padmanabha Swami Tempel, Trivandrum Museum, Trivandrum Zoo.

Vår spesial spapakke:

7 netter fra kr 9.850,- pr. person.
Enkeltromstillegg fra kr 2.500,- (for 7 netter)

Inkludert: 7 netter i delt bungalow, helpensjon (vegetarmat), foryngelse pakke med daglig ayurveda behandlinger, daglig yoga og meditasjon, transfer til/ fra flyplassen.

10 netter fra kr 16.200,- pr. person.
Enkeltromstillegg fra kr 3.800 ,- (for 10 netter)

Inkludert: 10 netter i delt bungalow, helpensjon (vegetarmat), beauty care pakke med daglig ayurveda behandlinger, daglig yoga og meditasjon, transfer til/ fra flyplassen.

Forbehold om egne priser under jul/nyttår og påske.

Fly er ikke inkludert i pakken.

For bestilling og informasjon: spa@spatravel.no

 

 

 

 

 

  • Spasenter Ja
  • Svømmebasseng Ja
  • Sandstrand Ja
  • Gym & Fitness Yoga og meditasjon

Vårt søsterselskap