Sagaøya Island ligger kun 2 1/2 time med fly fra Norge. Her ligger Reykjavik, verdens nordligste hovedstad, også kjent som den hippeste - en opplevelse for de som vil ha en det moro på byen.

Vi drar direkte fra flyplassen og starter oppholdet med besøker vi den berømte og sagnomsuste Blå Lagune – et absolutt "must" på din Islandsferie. Vannet i den Blå Lagune er +32 grader, innbydende, eksotisk og energi givende. Det kommer direkte fra en av Islands mange varme kilder.

Hotellet ligger sentralt i Reykjavik. Etter en velkomstsamling med litt informasjon om oppholdet, er det klart for middag. Vi inntar denne og enten på hotellet eller en av den mange spennende restaurantene i byen.

Island har mange severdigheter. Beroende på hvor mye tid som er avsatt til fritid, anbefaler vi en guidet tur i byen, krydret med litt historie. Deretter er det hvalsafari. Det er en mektig oppleve å se disse havets kjemper på nært hold. For de som ønsker det, er det også avsatt tid til litt fisking, ikke etter hval, men etter en av de mange andre fiskesortene i området. Er du heldig kan du dra opp en torsk på 10 kilo!

Se detaljer program over.

Vårt søsterselskap