Selma Spa i Sunne, Sverige

Selma Spa har et av Nordens største utvalg av behandlinger. Totalt 30 behandlingsenheter er tilgjengelige, og disse er i sin tur delt inn i to salonger. Deres spaterapeuter er spesialutdannet i sine respektive områder, noe våre gjester kan se på som en sikkerhet for dem å få en så hyggelig og effektiv behandling som mulig.
Selma spa er også eneste hotellet i Skandinavia som har eget treningstilbud alle dager. Det tilbys eks yogaklasser, vannaerobic, stryketrening, danseklasser etc - alt dette er inkludert og det er flere timer pr dag - alle ukens dager. Dyktige instruktører. 
Er du usikker på hvilke behandlinger som passer for deg? Kontakt oss så hjelper vi deg med å finne en behandling som passer deg og dine behov!  Avstanden til Selma Spa er ca 230 km fra Oslo. 

Vår spesial pakke med adgang til treningsfasiliteter:  2 netter i delt dobbeltrom med frokost og 3 retters middag (velg om du vil ha vegetar meny), inngang treningsområdet og spa. Pris: kr 2.500,-pr pers i delt dobbeltrom. Prisen er gyldig ankomst alle søndager fra 1.9.2019 og ut året.  Ankomst fredager er tillegg kr 800,- pr person. Spa behandlinger er ikke inkludert og kommer i tillegg. Fra kr 890,- 

Vårt søsterselskap