SPA TRAVEL tilbyr opplevelsesreiser til usedvanlige steder hvor du får en enestående anledning til å bli kjent med den opprinnelige kulturen i landet. 

DER MIRAKLENE BEGYNNER

Vi setter bilen på verksted, finpusser og skifter ut slitne deler på hus, møbler og annet interiør - men setter vi av tid og ressurser til å pleie kroppen?? Kroppen din bærer deg gjennom hele livet – og du må bidra til å holde den frisk, bevegelig og oppreist.

Løsningen er å bruke ferien til å ta kroppen på service!

For mange er ferien den etterlengtende uken eller to der man skal nyte livet, slappe av og komme til hektene igjen etter en periode med travle og stressende hverdager. Vi tilbyr deg derfor muligheten til å feriere med dypere mening, og gi kropp og sjel akkurat det den trenger for å styrke livskvaliteten din. En ferie fylt med velvære, men som samtidig gir deg nødvendig påfyll av  energi.

Alle våre kvalitetshoteller tilbyr pakker bestående av ulike behandlinger. Disse blir skreddersydd til deg etter legens anbefaling den første dagen. En ferie med et helhetlig program for å forbedre din livsskvalitet.

Vårt søsterselskap