CRUISE
VERDEN FOR DINE FØTTER. CRUISE OVER HELE VERDEN!

Hva du enn er på utkikk etter, så vil du finne det med et av våre skip. Flere avreisehavner gjør det enkelt å finne noe som passer for deg, og de varierte og flerfoldige reiserutene gir deg frihet til å velge akkurat det som passer deg og dine ønsker.
Nyt dagen på noen av verdens vakreste strender, eller besøk gamle, historiske fort. Svøm med delfiner og rokker eller dykk ned til en spansk gallion, og opplev hvor blått havet virkelig kan være.
 
Karibien er også et eldorado for deg som liker å spille golf, så hvorfor ikke ta en runde på en av de mange golfbanene? Øyene i Karibien tilbyr også spennende markeder og tax free butikker for deg som er ute etter å handle litt. 

 

SOMMERCRUISE I EUROPA

Et cruise i Europa er en reise gjennom historien. RCCL / Celebrity har base i Middelhavet to største cruisehavner; Barcelona og Roma. Hit flyr du direkte fra flere steder i Norge, går ombord samme dag, nyter mellom 7 - 14 dagers cruise inn i Middelhavet og de 7 underverk, palmer, øyer, strender, byer, kultur, mat og utflukter som du trodde ikke var mulig.   
Opplev antikke monumenter i landene ved Middelhavet, pittoreske småbyer i Hellas, kulturvandring i Kroatia og blant annet strandliv på Mallorca. 

 
Våre Europa cruise er en reise til byer med fascinerende historie og ulike kulturer, ombord på et elegant cruiseskip med moderne fasiliteter og komfort.

PANAMAKANALEN OG KARIBIEN! HVIS DET FINNES ET 8 UNDERVERK, SÅ MÅ DET VÆRE HER!

Panamakanalen er en opplevelse utenom det vanlige hvor høydepunktet er den åtte timer lange reisen gjennom den 80 kilometer lange kanalen som er et av vår tids største ingeniørmessige mesterverk. Kanalen ble tegnet og påbegynt av Ferdinand de Lesseps i 1879 . Lesseps hadde tidligere bygget Suezkanalen, men økonomiske skandaler stoppet hans arbeid med Panamakanalen.
 
 

SØR- AMERIKA ER EN REISE SOM HUSKES RESTEN AV LIVET! FLY TIL BUENOS AIRES OG GÅ OMBORD PÅ FANTASTISKE CELEBRITY ECLIPSE.

Sør-Amerika cruisene er en fantastisk tur som, bokstavelig talt, tar deg med til verdens ende. I våre dager er det heldigvis mulig å reise rundt den beryktede sydspissen av Sør-Amerika i betraktelig større komfort og sikkerhet enn på seilskipenes tid. På veien besøker skipet historiske byer grunnlagt av europeere på leting etter El Dorado, og gjennom ett av verdens meststorslagne passasjer Magellan-stredet i Tierra del Fuego. På land og vann er det et rikt dyreliv, med blant annet sjøløver, pingviner og hval. Du får også oppleve moderne storbyer som Ushuaia og Montevideo - byer rik på kultur og historie.
 
 

 

RING OG SNAKK MED SPA TRAVEL'S CRUISE-EXPERTER!

LEGG FERIEN OMBORD PÅ ET FLYTENDE SPA-PALASS SOM TAR DEG INN TIL SPENNENDE OG EKSOTISKE HAVNER FYLT MED OPPLEVELSER OG KULTUR HVER ENESTE DAG!

Vårt søsterselskap