Til høsten kan vi blant annet tilby herlige reiser til Litauen, Selma Spa og cruise i Karibien. Klikk på bannerne over.

Selma Spa i Sunne, Sverige

Selma Spa har et av Nordens største utvalg av behandlinger. Totalt 30 behandlingsenheter er tilgjengelige, og disse er i sin tur delt inn i to salonger. Deres spaterapeuter er spesialutdannet i sine respektive områder, noe våre gjester kan se på som en sikkerhet for dem å få en så hyggelig og effektiv behandling som mulig.
Selma spa er også eneste hotellet i Skandinavia som har eget treningstilbud alle dager. Det tilbys eks yogaklasser, vannaerobic, stryketrening, danseklasser etc - alt dette er inkludert og det er flere timer pr dag - alle ukens dager. Dyktige instruktører. 
Er du usikker på hvilke behandlinger som passer for deg? Kontakt oss så hjelper vi deg med å finne en behandling som passer deg og dine behov!  Avstanden til Selma Spa er ca 230 km fra Oslo. 

Vår spesial pakke med adgang til treningsfasiliteter:  2 netter i delt dobbeltrom med frokost og 3 retters middag (velg om du vil ha vegetar meny), inngang treningsområdet og spa. Pris: kr 2.500,-pr pers i delt dobbeltrom. Prisen er gyldig ankomst alle søndager fra 1.9.2019 og ut året.  Ankomst fredager er tillegg kr 800,- pr person. Spa behandlinger er ikke inkludert og kommer i tillegg. Fra kr 890,- Klikk her

Vilnius Grand Resort, Litauen - Landlig idyll i naturskjønne omgivelser

Beliggende i et frodig landskap, omgitt av furu- og bjørkeskog som speiler seg i innsjøen, er VILNIUS GRAND RESORT det beste valget for de som ønsker å komme seg bort for enten å oppleve en god spabehandling, en romantisk retrett eller familie ferie eller en golfrunde. Det er kort flyreise til Littauen og det går daglig fly mellom våre to hovedsteder.  Flytid ca 1,5 time.
Hotellet har 185 velutstyrte rom og suiter, alle elegant innredet med varme farger. Hvert rom har flerkanals LCD-TV, laptop-safe, minibar og marmorbad med bærekraftige luksuriøse toalettartikler. Gratis Wi-Fi på rommene og i fellesområdene. Alle rom har aircondition.
I området finnes det en rekke nærliggende attraksjoner. Fra korte turer i Vilnius for å oppdage de lokale historiske landemerker, kunstgallerier og museer, til entusiastisk shopping i kjøpesentre eller dagsturer til det 14. århundregamle Trakai-slottet på en øy i Lake Galve. VILNIUS GRAND RESORT tilbyr sine gjester gratis skyttelbuss til Vilnius sentrum. Rimelig og utrolig bra shopping for de sm er interessert i det. Vilnius er en av meget få hovedsteder som består av hele 40 % park anlegg!

Vår spesial spapakke:  Følgende er inkludert: Flyreise t/r fra Oslo til Vilnius , 2 netter i delt dobbeltrom med frokost og middag hver dag, 1 massasje behandling (ca 1 time) og inngang til spa og gym på hotellet. 
Pris for 2 netter fra kr 3.250, -pr. person. Tilbudet er basert på avreise den 1.-3.12.2019. Vi gir deg gjerne et konkret tilbud når vi vet din ønskede avreisedato. Her får du mye for pengene! Klikk her for mer info

Celebrity Cruises (som er en del av RCCL) tilbyr cruise til Karibien. Å reise på cruise er en herlig oppelvelse, du ankommer et nytt fristende feriested hver morgen samtidig som du bor på et sted. Ombord serveres det alle måltider og alt er inkludert av mat , underholdning og aktiviteter. Det eneste som kommer i tillegg ombord er drikkevarer.  Det er førsteklasses underholdning og mange valg av menyer og serveringssteder.  Her går man aldri lei!  I tillegg har du stort soldekk med bassenger og mange dager kommer vi til en ny havn. Vi har også nytelsesdager ombord. På dette cruiset vi annonser her skal vi seile i Vestlige Karibien og vi ankommer Grand Cayman, Costa Maya (Mexico) og Cozumel (Mexico) og cruiset starter og slutter i Fort Lauderdale USA.  

Vårt spesialtilbud koster: kr 5.100,-pr person i delt innvendig lugar, ombord på Celebrity Silhoutte, avreise den 8.11. og med varighet 6 døgn ombord. Få plasser. TIllegg for flyreise t/r Florida, hotell og transfer. Dette tilbud er inkludert din eksklusive rabatt på kr 500,- pr lugar. 
Bestiller du andre cruise hos oss og får du kr 500,-pr lugar i ekslusive rabatt!

For bestilling, ring vår salgsavdeling på telefon 67 55 80 90 eller send mail til sales@spatravel.no

Vårt søsterselskap