Barcelona. Tildelingen av OL i Barcelona i 1992, var avgjørende for utviklingen av byen. Fra et nedslitt preg, ble byen forvandlet til en blanding av velholdt tradisjon og modernitet. I dag har byen noen av Europas mest særpregede arkitektur og kulturbygg. Barcelona har blitt en av de viktigste og mest fasjonable møtestedene i Europa.

I selve hjerte av Barcelona, finner vi den gotiske bydelen (Barrei Gòtic), de vide avenyene med La Rambla ned mot havnen, og selve havnen - Maremagnum. Man har ikke vært i Barcelona hvis man ikke har besøk disse tre stedene. Her kan man nyte en spasertur i gater som er fylt med sjarm og vitalitet.

Andre viktige severdigheter er Güell Parken - Gaudi’s spennende park. Den imponerende men ennå uferdige katedralen - La Sagrada Familia - et eksempel på den mest moderne arkitektur og en del av den fantastiske og kunstneriske arven fra den kjente arkitekten Gaudí. Men du finner også verker av andre verdenskjente kunstnere, som Salvador Dalí, Miró og Picasso, på ulike steder i Barcelona.

Se detaljert program over.

Vårt søsterselskap