TRANSATLANTIC - Historisk sus og eleganse med verdens mest berømte cruiserederi!
Fra England/New York; 24/6 - 7 netter og Fra 20/11 – 7 netter.

Cunard Line

 

Itinerary Image

Klassisk transatlantisk krysning; Skipets navn: Queen Mary 2.

Bli med ocean lineren Queen Mary2 på en klassisk transatlantisk krysning til knallpris!  Reiserute: Southampton, England – 6 dager til sjøs – New York, USA

Det er et spesielt historisk sus og en unik, nostalgisk eleganse over et cruise med med ocean lineren Queen Mary. Cunards skip har jo seilt verden rundt i over 160 år. Og fremdeles tilbyr de noe av det beste i service og mat, godt støttet opp av trauste engelsk tradisjoner.

Cunard står for komfort, kvalitet, stil og den ultimate reise. I tillegg til den klassiske og tradisjonsrike cruiseopplevelsen vil man om bord på rederiets skip få oppleve følelsen av fordums historie. Flott informasjon, kunsten som finnes om bord samt ulike foredrag med fokus på den maritime historie bidrar til følelsen av at man er med på mer enn et cruise.

Pris per person i delt dobbeltlugar
Innvendig: 6500 NOK
Utvendig: 9200 NOK
Balkonglugar: 9395 NOK
Princess suite: 18195 NOK
Queens suite: 20 500 NOK

Hva er inkludert?
- Cruise i valgt suite
- Alle måltider om bord
- Eksepsjonell service
- Skatter og havneavgifter

Hva er ikke inkludert?
- Tips til personalet (beregnes til ca USD11 per person per dag)
- Alkoholdig drikke
- Eventuelle utflukter og spabehandlinger
- Fly, hotell og transfers til og fra skipet

Kort om Cunard – verdens mest berømte cruiserederi
Cunards skip har seilt verden rundt i over 160 år. Og fremdeles tilbyr de noe av det beste i service og mat, godt støttet opp av trauste engelsk tradisjoner. Cunard står for komfort, kvalitet, stil og den ultimate reise. I tillegg til den klassiske og tradisjonsrike cruiseopplevelsen vil man om bord på rederiets skip få oppleve følelsen av fordums historie. Flott informasjon, kunsten som finnes om bord samt ulike foredrag med fokus på den maritime historie bidrar til følelsen av at man er med på mer enn et cruise.